Wie is Kristien Van Nieuwenhove ?

In de HR-wereld bloeide ik open, ik kreeg vleugels en hielp velen aan een nieuwe job. Tot ik na 4,5 jaar het gevoel kreeg dat er meer was dan werving en selectie. Ik had honger naar de andere facetten van HR. Zo verslond ikde ene cursus na de andere. Na de bevalling van mijn derde kindje zette ik de stap om zelfstandig HR consultant te worden. 1 januari 2006 was de geboorte van mijn eigen hr-bedrijf, KVN HR. Personeelszaken met impact.

Ik mocht ideeën uitwerken, kreeg mensen in gang. Het was absoluut de richting die ik moest uitgaan. HR is het menselijke kapitaal bewaken. Mensen op gang zetten, maar vooral mensen mee laten groeien met bedrijven. Het is zo’n waardevolle job dat ik dagelijks het gevoel heb dat ik zaadjes plant voor een mooie toekomst. De toekomst van bedrijven die positief omgaan met hun menselijke kapitaal. 

Intussen ben ik al meer dan 17 jaar zelfstandig HR-consultant met projecten om "u" tegen te zeggen. Bedrijven die zich de afgelopen jaren toelegden op hun menselijke kapitaal en die vooral op een positieve manier omgaan met vertrouwen plukken daar nu de vruchten van en zullen krachtige wortels creëren. Zij zijn al een stapje voor. Daarin schuilt mijn persoonlijke missie. 

Kristien door de ogen van anderen...

Bron van inspiratie

 "Wat een voorrecht om je op ons pad te mogen tegenkomen! En wat een enorme bron van inspiratie, energie en positivisme! Het contrast met de wereld waarin wij de laatste tijd terechtgekomen zijn, kon niet groter zijn. We staan open voor een nieuwe tocht." 

Ongedwongen 

"Kristien drukt als het ware op een onzichtbare knop om jouw belevingsreis te starten. Bestaande, soms overweldigende, gevoelens krijgen een plaats en onderliggende oorzaken worden duidelijk. Kristien slaagt erin om op haar eigenste ongedwongen manier jouw proces in gang te zetten."

Verhelderend

“Kristien heeft ons een spiegel voorgehouden die zeer confronterend was, maar vooral heel verhelderend.”

Je leert me nóg beter kennen op mijn persoonlijke website. 
Neem snel een kijkje!

 

Mis geen enkele inspiratiebrief !

Samen groeien, daar staan we voor. 
We delen onze ervaringen en events dan ook heel graag met jou.
Schrijf je hier in en stay tuned!