Marion Liberloo

Marion haar persoonlijke zoektocht heeft haar geleid naar haar ambitie en passie: mensen in verbinding brengen met zichzelf en elkaar dankzij de kracht van paarden.

Na haar jarenlange wetenschappelijke internationale onderzoekscarrière als doctor in de biologie bouwde ze een stevige ervaring op als procesbegeleider, actie facilitator en coach bij Vlaamse Overheden en onderwijsinstellingen.

Paarden spelen een centrale rol in haar leven: als sensitief kind leerde ze omgaan met haar antennes dankzij de steun van paarden, en nu nog brengt het contact met hen Marion dagelijks in haar kracht. De stap om ook andere mensen te laten ervaren wat paarden je kunnen leren over jezelf heeft ze gezet door Pionears op te richten.

Marion is oprichter en zaakvoerder van Pionears en erkend en gecertificeerd Loopbaan, Life- en Equicoach en schoolt zich regelmatig bij (Hoog Sensitief en Indigo coach, SAM methode, Visual harvesting, Natural Horsemanship 2 Lazy Seven Horse Ranch, Horsefulness Intensive Programma- Karine Vandenborre, Centered riding¬ģ instructrice). Ze coacht mensen naar hun persoonlijk doel, begeleidt teams en geeft workshops. Marion coacht ook ruiters op zoek naar een betere connectie en omgang met hun paard.