Iris Temmerman

Iris Temmerman is een echte bruggenbouwer, reeds van jongs af aan gebeten door het prachtige taalvirus. Zo studeerde ze af als vertaalster Duits/Spaans, studeerde ze aansluitend een postgraduaat Management en Communicatie en ging aan de slag bij internationaal actieve KMO's in volle groei.

Vanuit haar passie voor mens en taal lanceerde ze Bridges of Iris, het ultieme kruispunt van wie ze is en wat ze wil betekenen voor anderen. Als trouwe metgezel rust en groei brengen bij organisaties en mensen. Want zij is ervan overtuigd dat pure en respectvolle communicatie met een vleugje creativiteit organisaties en mensen doet vliegen.

Iris is jouw rustgevende sidekick. Zij kijkt en voelt me jou en bepaalt mee communicatiedoelstellingen. Zo fungeert ze al snel als jouw coƶrdinerende draaischijf voor projecten binnen marcom en meertalige communicatie. Ze is er steevast van overtuigd dat ondernemers hun eigen magie moeten (durven) delen met hun teams om het tot echte ambassadeurs te maken, de basis van haar  workshop employer branding en copywriting vanuit het hart
 

Je loopt als ondernemer vele brandjes te blussen, maar kan je niet focussen op je kerntaken of worstelt ermee hoe je boodschap te formuleren? Je onderneming is in volle expansie, maar hoe stroomlijn je je communicatie? Elke dag wel een nieuw innovatief idee, wie heeft de tijd om dit alles van A tot Z op te volgen? En hoe schrijf je al die ideeĆ«n wervend uit naar internationale klanten? 


Kan jij een bruggenbouwer gebruiken of toets je graag even af ?
Stuur me gerust een berichtje en dan plannen we een kennismaking in.

[email protected]
0479 23 61 15