Simply Grow Traject 

Het Simply Grow traject is een pakket van coaching, consultancy en training die je de fundering geeft om te groeien. Dit traject is op maat gemaakt voor ondernemers, hun kernteam en de organisatie om samen aan de slag te gaan. Vanuit persoonlijke groei ontstaat organisatiegroei. 

Herkenbaar? 

  • Je voelt bij momenten belemmeringen, je wil vooruit, maar je voeten kleven vast aan de grond en je kan niet duidelijk definiĆ«ren waarom
  • Je wilt opener zijn naar je omgeving toe en je echte mens tonen, ook in professionele omgevingen
  • Je wil je medewerkers mensgericht aansturen en een open, warme en respectvolle cultuur creĆ«ren
  • Je wil stilstaan bij jezelf, jouw basiswaarden en waar je die misschien onderweg verloren bent
  • Je wil je team versterken met complementaire gelijkgestemden, volledig in lijn met jouw bedrijfswaarden


Meerwaarde van het Simply Grow traject: 

Ondernemers die zich openstellen voor een Simply Grow traject, zullen in de eerste plaats zichzelf een stuk terugvinden en toch ook die mensgerichte kant in zichzelf kunnen naar boven halen. Eens ze dit gegeven meenemen naar hun medewerkers, hun klanten en contacten toe, ben ik ervan overtuigd dat dit hun organisaties doet groeien en bloeien. 
 
Als ondernemer heb je de sleutel in handen om het proces van mensgerichtheid en verandering in gang te zetten. Simply Grow geeft je net dat zetje om hem nog om te draaien zodat die deur opengaat. 

KMO's tot 25 medewerkers

* Uniek transformatietraject voor werkgever, werknemer en organisatie
* Online HR platform
* 4-daagse belevingsreis met gelijkgestemde ondernemers
* 3 dagen coaching en 3 dagen consultancy op maat
* Leiderschapsassessment en individueel traject
* Systemische paarden sessie

Traject op maat

Al onze trajecten zijn gebaseerd op inzicht en groei voor jou als bedrijfsleider, jouw organisatie, jouw kernteam en jouw ambassadeurs. 

Voor grotere KMO's maken wij graag tijd 
voor een offerte op maat.

Snuif hier de sfeer op

Dit maakt het programma uniek: 

Combinatie van praktische informatie, onderbouwde opleidingen, paarden die instaan om het onzichtbare zichtbaar te maken, coaching, systemische blik, inspirerende belevingsreis en zoveel mooie inzichten die we jou laten ervaren! 


Dit traject is voor ondernemers die samen met hun team aan de slag willen gaan. Die goesting hebben om vanuit liefdevolle samenhorigheid te connecteren met klanten en leveranciers, maar ook met elk individu in het team. Voor ondernemers die vanuit persoonlijke groei tot organisatiegroei willen functioneren. Die durven aan te kijken welke blokkades hun groei in de weg staan en die goesting hebben om een liefdevolle versie voor zichzelf te worden.