Wie is Kristien? 

In de HR-wereld bloeide Kristien Van Nieuwenhove open, kreeg ze vleugels en hielp ze velen aan een nieuwe job. Tot ze na 4,5 jaar het gevoel kreeg dat er meer was dan werving en selectie. Ze had honger naar de andere facetten van HR. Zo verslond ze de ene cursus na de andere. Na de bevalling van haar derde kindje zette ze de stap om zelfstandig HR consultant te worden. 1 januari 2006 was de geboorte van haar eigen hr-bedrijf, KVN HR. Personeelszaken met impact.

Ze mocht ideeën uitwerken, kreeg mensen in gang. Het was absoluut de richting die ze moest uitgaan. HR is het menselijke kapitaal bewaken. Mensen op gang zetten, maar vooral mensen mee laten groeien met bedrijven. Het is zo’n waardevolle job dat ze dagelijks het gevoel heeft dat ze zaadjes plant voor een mooie toekomst. De toekomst van bedrijven die positief omgaan met hun menselijke kapitaal. 

Intussen is Kristien al meer dan 17 jaar zelfstandig HR-consultant met projecten om "u" tegen te zeggen. Bedrijven die zich de afgelopen jaren toelegden op hun menselijke kapitaal en die vooral op een positieve manier omgaan met vertrouwen plukken daar nu de vruchten van en zullen krachtige wortels creëren. Zij zijn al een stapje voor. Daarin schuilt haar persoonlijke missie. 

Wie is Marion? 

Marion Liberloo haar persoonlijke zoektocht heeft haar geleid naar haar ambitie en passie: mensen in verbinding brengen met zichzelf en elkaar dankzij de kracht van paarden.
 

Na haar jarenlange wetenschappelijke internationale onderzoekscarrière als doctor in de biologie bouwde ze een stevige ervaring op als procesbegeleider, actie facilitator en coach bij Vlaamse Overheden en onderwijsinstellingen.

Paarden spelen een centrale rol in haar leven: als sensitief kind leerde ze omgaan met haar antennes dankzij de steun van paarden, en nu nog brengt het contact met hen Marion dagelijks in haar kracht. De stap om ook andere mensen te laten ervaren wat paarden je kunnen leren over jezelf heeft ze gezet door Pionears op te richten.

Marion is oprichter en zaakvoerder van Pionears en erkend en gecertificeerd Loopbaan, Life- en Equicoach en schoolt zich regelmatig bij (Hoog Sensitief en Indigo coach, SAM methode, Visual harvesting, Natural Horsemanship 2 Lazy Seven Horse Ranch, Horsefulness Intensive Programma- Karine Vandenborre, Centered riding® instructrice). Ze coacht mensen naar hun persoonlijk doel, begeleidt teams en geeft workshops. Marion coacht ook ruiters op zoek naar een betere connectie en omgang met hun paard.

Wie is Pedro? 

Pedro Besard is een no-nonsense boy met als motto: "er bestaan geen problemen, alleen oplossingen". Pedro zal "The New Way of Sales" introduceren in combinatie met het lezen van een klant.

Wie is Iris? 

Iris Temmerman is een echte bruggenbouwer, reeds van jongs af aan gebeten door het prachtige taalvirus. Zo studeerde ze af als vertaalster Duits/Spaans, studeerde ze aansluitend een postgraduaat Management en Communicatie en ging aan de slag bij internationaal actieve KMO's in volle groei.

Vanuit haar passie voor mens en taal lanceerde ze Bridges of Iris, het ultieme kruispunt van wie ze is en wat ze wil betekenen voor anderen. Als trouwe metgezel rust en groei brengen bij organisaties en mensen. Want zij is ervan overtuigd dat pure en respectvolle communicatie met een vleugje creativiteit organisaties en mensen doet vliegen.

Iris is jouw rustgevende sidekick. Zij kijkt en voelt me jou en bepaalt mee communicatiedoelstellingen. Zo fungeert ze al snel als jouw coördinerende draaischijf voor projecten binnen marcom en meertalige communicatie. Ze is er steevast van overtuigd dat ondernemers hun eigen magie moeten (durven) delen met hun teams om het tot echte ambassadeurs te maken, de basis van haar  workshop employer branding en copywriting vanuit het hart

Wie is Melissa? 

 

Melissa Dooms is een enthousiast mensen-mens. Een burn-out bracht haar naar een boeiende ontdekkingsreis waarbij ze zichzelf en haar passie in mensen herontdekte. 

 

Haar missie bestaat erin organisaties te helpen groeien naar menselijk werk. Als mentor zet ze in op het vergroten van jouw bewustzijn zodat de deuren openen naar de puurste versie van jezelf. Op die manier effent ze graag met jou het pad richting een krachtiger mensenbeleid. 

 

Vanuit haar studies als toegepaste psycholoog en haar professionele ervaring als politica gelooft ze dat leiders die zich kwetsbaar durven opstellen en die inzetten op waardevolle verbinding, zorgen voor meer betrokkenheid bij de werknemers, meer werkgeluk én dus betere resultaten. 

Wie is pIEt? 

 

pIEt Haerens is mens in wording. Toekomstgericht. Gepassioneerd geïnspireerd door de wijsheid van de Natuur en de Dieren, wetenschap, filosofie, schoonheid en ervaring. Hij houdt van degenen die de antwoorden niet weten, van degenen die nog op zoek zijn en die durven zeggen "ik weet het niet" en vanuit het niet weten ontdekken wat er is. Dankzij zijn vele interesses en hoog sensitiviteit, legt hij snel verbanden tussen zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Op die manier laat hij een nieuwe wind waaien en bekijkt hij de dingen vanuit een ander perspectief, systemisch, holistisch

 

Als oprichter van HAEDES bouwt hij aan een werkomgeving waar engineering & soul samenkomt, waar regeneratief leiderschap gevoed wordt. pIEt wil een stap verder gaan dan duurzaam ondernemen. Hij waagt met HAEDES de sprong naar het ontwikkelen van een regeneratieve onderneming waar natuur gebaseerde oplossingen centraal staan. Hij wil zijn ervaring graag delen. 

 

Zijn missie bestaat erin om te inspireren, te prikkelen, verhalen te vertellen die ons aanzetten om anders te gaan ondernemen, leiding te nemen en in interactie te gaan. Hij heeft zich afgelopen jaren verder verdiept in regeneratief leiderschap, verbindend leiderschap en leiderschap vanuit gelijkwaardigheid. Ondernemingen en leiders die het mechanistisch denken, het “demand-control-model” achter zich willen laten en willen transformeren naar een systemisch, regeneratieve manier van werken, afgestemd op de natuur der dingen, vinden bij hem een klankbord en mentor

 

Mis geen enkele inspiratiebrief !

Samen groeien, daar staan we voor. 
We delen onze ervaringen en events dan ook heel graag met jou.
Schrijf je hier in en stay tuned!