Onze Trajecten

Wij gaan niet voor oplapwerk, wel voor duurzame verankering binnen organisaties. Dit vraagt om consultancy, coaching en intervisies. Daarom zetten we deze transformatie samen op gang tijdens trajecten zodat deze investering rendeert en duurzaam is.

Simply Grow Traject

 Het nieuwe traject voor kmo bedrijven die bewust zijn dat menselijk kapitaal het verschil maakt en dat kwetsbaarheid een krachtige verbinding is. * Uniek transformatietraject op maat
* Startend vanuit een HR-scan en anonieme tevredenheidsbevraging
* Wetenschappelijk onderbouwde teamanalyse
* Alle documenten om jouw HR beleid een boost te geven (online trainingen beschikbaar)
* 4-daagse belevingsreis met gelijkgestemde ondernemers
* 4 halve dagen coaching en 5 halve dagen consultancy/training op maat
* Een online community om in contact te blijven
* Leiderschapsassessment met bijhorende paardencoaching (1 halve dag)

Voor grotere KMO's maken wij graag tijd voor een offerte op maat

Snuif hier de sfeer op

Dit maakt het programma uniek: 

Combinatie van praktische informatie, onderbouwde opleidingen, paarden die instaan om het onzichtbare zichtbaar te maken, coaching, systemische blik, inspirerende belevingsreis en zoveel mooie inzichten die we jou laten ervaren! 


Dit traject is voor ondernemers die samen met hun team aan de slag willen gaan. Die goesting hebben om vanuit liefdevolle samenhorigheid te connecteren met klanten en leveranciers, maar ook met elk individu in het team. Voor ondernemers die vanuit persoonlijke groei tot organisatiegroei willen functioneren. Die durven aan te kijken welke blokkades hun groei in de weg staan en die goesting hebben om een liefdevolle versie voor zichzelf te worden.