Organisaties van de Toekomst

Wil jij ook weten hoe jouw organisatie kan voldoen om efficiënter en rendabeler te functioneren samen met je team? Wil je richting geven aan heldere doelstellingen? Wil je gelukkige werknemers omzetten naar ambassadeurs? Wil je een magneet worden voor  de juiste kandidaten? Wil je weten hoe je nog sneller kan groeien? Wil je kunnen loslaten om alles in vertrouwen te laten stromen? 

In deze interactieve dag krijg je de fundering mee om jouw organisatie van de toekomst vorm te geven, samen met gelijkgestemden. Met de ervaring van Nathan Goddefroy van Decathlon/ Business inspirator en verscheidene documenten zetten we jou op weg om de eerste stappen te zetten naar een actieplan op maat. Nathan is verantwoordelijke rond het changetraject dat omgezet is in een succesverhaal bij Decathlon. 


Volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. De 5 V’s in jouw proces – uitwerken strategie 
 2. De bestemming bepalen om richting aan te geven 
 3. Het kader scheppen 
 4. De valkuilen versus de successen 
 5. Ambassadeurs verlonen en belonen 

 

Herken je jezelf in de volgende uitdagingen: 

Je wil meer rust ervaren? Je wil meer initiatieven zien bij je team? Je wil een voorbeeld van een duidelijk communicatieplan? Je wil de structuur van je organisatie herbekijken en ideeën laten groeien? Je wil ook in de toekomst snel kunnen schakelen en bevoegdheden benoemen? Je zou graag hebben dat elke medewerker bewust en betrokken meedenkt? Je wil weten waarom zelfsturende teams krachtig zijn? Je wil weten hoe je begint aan de veranderingen positief in te zetten? Je wil weten waarom inspirerend leiderschap de toekomst is?  

 

Wees welkom in deze beleving opleiding ”organisatie van de toekomst”  

Programma

Eén Belevingsdag

Eén dag opleiding samen met Nathan van Decathlon die ook input en informatie deelt om mee aan de slag te gaan. Van 9u tot 17u inclusief lunch. Dit zal doorgaan op COMING SOON. Locatie volgt. 

Documentatie

Je krijgt niet alleen de beste ervaringsgerichte informatie, je krijgt ook de documenten om aan de slag te gaan! Je krijgt zowel theorie als veel oefeningen om het direct helder te scheppen en een duidelijk kader uit te werken. 

"Het resoneren had ik niet eerder toegepast. Ik neem dat zeker mee in toekomstige gesprekken. Je biedt een bijzonder klankbord aan je gesprekspartner. Bedankt!" ~ D.P.

"Voor mij persoonlijk heb ik veel gehaald uit de luisteroef. Actief luisteren is vr mezelf een grote uitdaging en weten dat er actief geluisterd wordt an sich is zeer geruststellend" 
~ K.D.V.

"Je creëert binnen een organisatie een betere verstandhouding door actief te luisteren naar het verhaal van anderen, bij het resoneren leer je dit doen tot het einde van het verhaal en open je een plaats binnen in jezelf zonder vooroordelen, door het verwoorden van wat het verhaal losbrengt bij jezelf ga je de verteller verrijken in zijn gedachten" ~ C.C.

 1. Je krijgt inspirerende content 
 2. Je zal proactief de obstakels kunnen inschatten 
 3. Je krijgt de vragen die als fundering van de verandering dienen 
 4. Je krijgt een checklist en kader met stappenplan 
 5. Je zal snel en efficiënt je actieplan kunnen vorm geven 
 6. Je zal onderling met de andere deelnemers ervaringen delen en inzichten bekomen 

 

Deze Beleving opleiding is voor leidinggevenden die goesting hebben om een werkgever van de toekomst te zijn. Bedrijven die vorm willen geven om het beste uit hun team te halen! 

 

Deze investering is €750 inclusief lunch.
*Al onze prijzen zijn exclusief btw.
*Deze workshop kan gesubsidieerd worden voor Vlaamse bedrijven met werkbaarheidscheques, waardoor 60% terugbetaald wordt.

Wie is Kristien? 

Hallo. Ik ben Kristien Van Nieuwenhove. Ik hou ervan om bedrijfsleiders en personeelsverantwoordelijken te bezielen met vernieuwende en positieve vibes. 

Het is mijn missie om organisaties te transformeren naar een werkplek waar iedereen zijn volle potentieel kan benutten. Een werkplek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

Als je een positief HR beleid uitstraalt en uitdraagt  en dit samen met jouw ambassadeurs dan zullen de resultaten en successen volgen, zowel in werktevredenheid als in initiatieven en cijfers. 


Deze workshop is gebaseerd op:

-> Jarenlange ervaring als HR expert en sinds 2006 mijn eigen HR adviesbureau. 

-> Meer dan 20 jaar ervaring in assessments, trainingen, consultancy en in raden van advies.  

Maar vooral omdat ik geloof dat we in de toekomst het verschil maken vanuit HR! Ik wens elk van jullie dan ook het allerbeste toe om in projecten te stappen waar je positieve veranderingen kan vorm geven! 

Wie is Nathan? 

Hey, ik ben Nathan Goddefroy. De afgelopen jaren waren geweldig! De persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte binnen Decathlon heeft mij enorm vooruit geholpen, anderzijds zag ik ook de mensen rondom mij steeds meer op hun talenten en passies werken waardoor we als groep, als bedrijf meer future proof zijn dan ooit.

Vertrouwen in jezelf en in je collega’s is voor mij de kracht van ons collectief. Na een lange zoektocht naar het bevrijden van de energie en de talenten die in ons bedrijf aanwezig zijn, zijn we er ook in geslaagd om onlangs enkele rituelen uit te werken.

Rituelen die het resultaat zijn van een collectief werk en breed gedragen worden. Deze rituelen zijn afspraken rond hoe we informatie delen, hoe we beslissen en hoe we met elkaar omgaan. Ik deel mijn persoonlijk verhaal en het verhaal van Decathlon graag met jullie om te inspireren maar zeker ook om zelf bij te leren en volgende stappen te ondernemen in ons transformatieproces

Verwacht van mij zeker geen theoretische uitleg. Ik praat voornamelijk vanuit eigen ervaring en mijn passie om zo mijn verhaal aan dat van jou te spiegelen en samen vooruit te gaan!