Online Opleidingen

Simply Grow transformeert organisaties naar een werkplek waar iedereen zijn volle potentieel kan benutten. Als HR inspirator willen we onze expertise inzetten om organisaties te laten groeien. Zo is onze online academy ontstaan om jullie nog meer te begeleiden in HR topics. Deze waardevolle content is ter beschikking op het moment dat jij verkiest. 

Een Uniek Aanwervingsbeleid

Het aantrekken van de juiste kandidaten vraagt niet alleen een duidelijk en heldere aanpak, het is belangrijk om alle stappen van onboarding tot offboarding te bekijken. 

Met deze online opleiding rond onboarding zet je stappen om het onderscheid te maken van zodra een mogelijke kandidaat jouw vacature leest. Dankzij deze tools bieden we jouw inzichten om alvast aan de slag te gaan zodat je organisatie een magneet wordt voor geschikte medewerkers! 

Persoonlijke groei als basis voor organisatiegroei

Met deze online opleiding bieden we jou de eerste stappen richting persoonlijke groei. Want als jij groeit, groeit jouw omgeving en ook jouw organisatie. We zetten in deze online training de eerste stappen richting transformatie voor jezelf en jouw bedrijf. Want alles wat je aandacht geeft… dat groeit!