Organisaties van de toekomst

Wil jij ook weten hoe jouw organisatie als organisatie van de toekomst kan voldoen om efficiënter en rendabeler te functioneren samen met je team? Wil je de richting geven aan heldere doelstellingen? Wil je gelukkige werknemers omzetten naar ambassadeurs? Wil je een magneet worden voor klanten en high potentials voor jouw team? Wil je weten hoe je nog sneller kan groeien? Wil je kunnen los laten om alles in vertrouwen te laten stromen? 

Samen met HR verantwoordelijken en bedrijfsleiders die beseffen dat SAMEN werken een sleutel richting succes is.Tijdens deze belevingsdag rond organisatie van de toekomst leg je de fundering richting groeien en bloeien met je team en organisatie. 
 

In deze workshop krijg je de fundering mee om jouw droomorganisatie vorm te geven. 

Samen met de ervaring van Decathlon en de documenten in de syllabus zetten we jou op weg om de eerste stappen nu reeds te zetten en een actieplan uit te werken. 

Alle templates zijn aanwezig.  De content is top en alle waardevolle informatie is duidelijk terug te vinden. Daarnaast kom je gelijkgestemden tegen in de workshop en zal je merken dat deze interactieve dag veel moois naar boven brengt. 


Volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. De 5 V’s in jouw proces – uitwerken strategie 
 2. De bestemming bepalen om richting aan te geven 
 3. Het kader scheppen 
 4. De valkuilen versus de successen 
 5. Ambassadeurs verlonen en belonen 

 

Herken je jezelf in de volgende uitdagingen: 

Je wil meer rust ervaren? 

Je wil meer initiatieven zien bij je team? 

Je wil een voorbeeld van een duidelijk communicatieplan? 

Je wil de structuur van je organisatie herbekijken en ideeën laten groeien?  

Je wil ook in de toekomst snel kunnen schakelen en bevoegdheden benoemen? 

Je zou graag hebben dat elke medewerker bewust en betrokken meedenkt? 

Je wil weten waarom zelfsturende teams krachtig zijn? 

Je wil weten hoe je begint aan de veranderingen positief in te zetten?  

Je wil weten waarom inspirerend leiderschap de toekomst is?  

 

Wees welkom in workshop ”organisatie van de toekomst ”  


Eén dag workshop

Eén dag workshop samen met Nathan van Decathlon die ook input en informatie deelt om mee aan de slag te gaan. Van 9u tot 17u inclusief lunch.
Dit zal doorgaan op 18 oktober 2021 

 in de Coachhoeve Pereboomstraat 11, 9870 Zulte. Deze investering zal onmiddellijk omgezet worden in een kostenbesparing. 

Syllabus

Je krijgt niet alleen de beste ervaringsgerichte informatie, je krijgt ook de documenten om aan de slag te gaan! Je krijgt zowel theorie als veel oefeningen om het direct helder te scheppen en een duidelijk kader uit te werken. 

Opvolging

Er wordt een terugkoppelmoment voorzien na de workshop (één uur). Dit wordt samen besproken wanneer het best past voor jou. Dit is een adviesmoment op maat met bijhorend actieplan voor jouw bedrijf. 

Elke organisatie is uniek en anders. Jouw eigen authentieke verhaal erin steken maakt het zoveel intenser en als je dan ook dankzij je eigenheid en bedrijfscultuur het beste uit jouw team weet te halen. 

Je ervaart inspiratie in combinatie met documenten die jou aanzetten om zelf aan de slag te gaan! Deze interactieve workshop heb ik samengesteld met Nathan Goddefroy van Decathlon. Hij is verantwoordelijke rond het changetraject dat omgezet is in een succesverhaal bij Decathlon. 


Samen hebben we hart en ziel erin gestoken om jou een onvergetelijke en vooral waardevolle dag te bezorgen. We zijn ervan overtuigd dat zowel de theorie als de syllabus met werkbladen voor jou een subliem instrument zijn! 


Wat zal het jou brengen? 

 1. Je krijgt inspirerende content 
 2. Je zal pro-actief de obstakels kunnen inschatten 
 3. Je krijgt de vragen die als fundering van de verandering dienen 
 4. Je krijgt een checklist / kader met stappenplan 
 5. Je zal snel en efficiënt je actieplan kunnen vorm geven 
 6. Je zal onderling met de andere deelnemers ervaringen delen en inzichten bekomen 

 

Deze workshop is voor bedrijven die goesting hebben om een werkgever van de toekomst te zijn. Bedrijven die vorm willen geven om het beste uit hun team te halen! 

 

Deze investering is €750 inclusief lunch.
*Al onze prijzen zijn exclusief btw.
*Deze workshop wordt 60% terugbetaald door Vlaio, dus dit wil zeggen dat er tegemoetkoming is van €450.

Wie is Kristien? 

Hallo. Ik ben Kristien Van Nieuwenhove. Ik hou ervan om bedrijfsleiders en personeelsverantwoordelijken te bezielen met vernieuwende en positieve vibes. 

Het is mijn missie om organisaties te transformeren naar een werkplek waar iedereen zijn volle potentieel kan benutten. Een werkplek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

Als je een positief HR beleid uitstraalt en uitdraagt  en dit samen met jouw ambassadeurs dan zullen de resultaten en successen volgen.


Deze workshop is gebasseerd op

-> Jarenlange ervaring als HR expert en sinds 2006 mijn eigen HR bureau. 

-> 18 jaar ervaring in assessments, trainingen, consultancy en in raden van advies.  

Maar vooral omdat ik geloof dat we in de toekomst het verschil maken vanuit HR! 

Ik wens elk van jullie dan ook het allerbeste toe om in projecten te stappen waar je positieve veranderingen kan vorm geven! 

Wie is Nathan? 

Hey, ik ben Nathan Goddefroy. De afgelopen jaren waren geweldig! De persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte binnen Decathlon heeft mij enorm vooruit geholpen, anderzijds zag ik ook de mensen rondom mij steeds meer op hun talenten en passies werken waardoor we als groep, als bedrijf meer future proof zijn dan ooit. 

Vertrouwen in jezelf en in je collega’s is voor mij de kracht van ons collectief. Na een lange zoektocht naar het bevrijden van de energie en de talenten die in ons bedrijf aanwezig zijn, zijn we er ook in geslaagd om onlangs enkele rituelen uit te werken. 

Rituelen die het resultaat zijn van een collectief werk en breed gedragen worden. Deze rituelen zijn afspraken rond hoe we informatie delen, hoe we beslissen en hoe we met elkaar omgaan. Ik deel mijn persoonlijk verhaal en het verhaal van Decathlon graag met jullie om te inspireren maar zeker ook om zelf bij te leren en volgende stappen te ondernemen in ons transformatieproces. 

Verwacht van mij zeker geen theoretische uitleg. Ik praat voornamelijk vanuit eigen ervaring en mijn passie om zo mijn verhaal aan dat van jou te spiegelen en samen vooruit te gaan!