Belevings- opleidingen met impact!

Het ABC van gelukkige werknemers, Autonomie, Betrokkenheid en Competenties ombuigen naar het ABC van ambassadeurs. Authentieke Bewust Co-creators dat is onze doelstelling! 

We doen dit aan de hand van HR trainingen aan zaakvoerders en HR verantwoordelijken. 

HR is meer dan lonen betalen. Het gaat om samen met je meedewerkers succesverhalen schrijven. Om van werknemers ambassadeurs te maken zodat ze mee instaan voor sales, marketing en zelfs voor werving en selectie.

Omdat ik doorheen de jaren nood voel aan ervaringsgerichte opleidingen in HR heb ik zelf een uniek traject geschreven. Een impactvol traject waarbij we samen met jou werken rond een stralend HR beleid

Personeelsdienst met positieve vibes 

Deze opleiding is voor diegene die echt willen nadenken over hun HR beleid. Voor HR medewerkers en zaakvoerders. Zij die nu willen werk maken van een positieve vibe binnen hun organisatie. Voor zowel professionals als particulieren die samen met andere mensen willen groeien en bloeien! 

Impactvol Personeelsbeleid

Deze opleiding is voor diegene die echt willen groeien samen met hun medewerkers en hun organisatie en naar een hoger niveau willen tillen. Voor HR medewerkers en zaakvoerders die ambassadeurs willen maken van hun team. Zij die nu willen werk maken van zelfsturing in het team en een positieve verandering willen creëren.

Stralend Human Capital 

Deze opleiding is voor gepassioneerde HR medewerkers en zaakvoerders die de authenticiteit van hun team willen laten wortelen en diepgang bieden. 

Zij die nu willen werk maken van zelfsturing in het team en een positieve verandering willen creëren. 

Organisaties van de toekomst

Deze opleiding is voor bezielde en gepassioneerde HR medewerkers en zaakvoerders.  
Zij die verbinding met hun team en klanten willen versterken door intens mee te denken aan positieve veranderingen. 

Simply Grow biedt je een unieke mogelijkheid om opleiding te volgen samen met jouw team. Dit aan de specifieke behoefte en verwachtingen van jouw organisatie. Op basis van jouw behoeften maken we een opleiding op maat.  Dit biedt medewerkers de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om veranderingsprocessen te sturen, om specifieke strategische vragen aan te pakken of om het managementstructuur uit te bouwen in je organisatie.

*Deze belevingsopleidingen vallen onder het wse kwaliteitslabel, waardoor je 60% van het totale bedrag subsidie kan aanvragen.