Assessments

Een gefundeerd inzicht in persoonlijkheid en werkattitude! Als extern HR partner zorgen we ervoor om jouw talent acquisition optimaal te laten verlopen. Onze assessmenttool is een efficiënt en impactvol middel om duidelijkheid te verkrijgen. 

Soorten assessments

Persoonlijkheidsassessment

Inzicht in de persoonlijkheidskenmerken van personen biedt waardevol inzicht in hoe zij hun werk benaderen en of hun sterke punten juist nadelig kunnen uitpakken. 
Investering: €250

Leiderschapsassessment

Inzicht in leiderschapscompetenties, leiderschapsrollen, kwaliteiten en valkuilen. 
Investering: €350

Salesskills Assessment

Inzicht in de commerciële kwaliteiten van de kandidaat.
Investering: €350

Emotionele Intelligentie Assessment

Inzicht in iemands emotionele intelligentie biedt krachtig inzicht in zijn of haar emotionele kijk op de wereld en de manier waarop hij of zij omgaat met de emoties van anderen.
Investering: €350 

Leervermogen Assessment

Inzicht in hoe snel iemand nieuwe informatie leert kan je recruitment beslissingen beïnvloeden en helpen bij het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsprogramma's.
Investering: €250

Technisch-administratieskills Assessment

In het technisch-administratieskills assessment krijg je inzicht in de technische vaardigheden van de kandidaat in combinatie met zijn/haar administratieskills en vaardigheden.
Investering: €350

Managementskills Assessment

Inzicht in het managementstijl van de kandidaat. 
Investering: €350

High Potential Train Indicator 

Uitgebreid inzicht in de persoonlijkheidskenmerken van mensen en hun mate van geschiktheid voor een bepaalde rol of functie.
Investering: €450

360° Feedback Assessment

Biedt een objectief kader om tekortkomingen in de prestaties te identificeren en zelfbewustzijn, vertrouwen en motivatie te ontwikkelen. 
Investering: €450

Teamanalyse 

Inzicht waar het team staat en welke stappen nodig zijn om de gewenste doelen te realiseren.
Investering: €550 + €65 per persoon

Online en gebruiksvriendelijke tool

Indien je als interimkantoor, selectiekantoor of bedrijf een externe blik wenst via een wetenschappelijk onderbouwde test bij een kandidaat of medewerker. Dan zijn onze assessments een absolute meerwaarde voor jou. 

Simply Grow gelooft namelijk dat ambassadeurs in je organisatie instaan om samen met jou het verschil te maken. Een assessment is de basis om na te gaan of je kandidaat of medewerker de nodige fundering bezit om het waar te maken in jouw bedrijf. 

Waarom een assessment? 

Je krijgt een diepgaande profilering en uitgebreid rapport, maar ook onze jarenlange expertise op vlak van people management. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om bijkomende coaching aan te bieden voor je medewerker of kandidaat. 


Deze assessments zijn online, gebruiksvriendelijk en in alle talen beschikbaar. Wist je dat een foute aanwerving tot €54000 kan kosten. Dus zeker en vast een waardevolle investering. 


Resultaat? Je kan gemakkelijker, objectiever en beter beslissen! 

Procedure

  1. Je bestelt je assessment naar keuze. 
  2. Simply Grow stuurt via mail een link door naar de kandidaat.
  3. De kandidaat vult dit in en wij ontvangen de resultaten.
  4. Simply Grow geeft jou een uitgebreid en overzichtelijk rapport met de resultaten. 


Daarnaast hebben we vooraf met jou als HR of werkgever een gesprek om na te gaan wat je exact in kaart wenst te brengen en nadien bespreken we ook samen de resultaten. De kandidaat krijgt eveneens via jou feedback. 

Wanneer een assessment gebruiken? 

  1. Bij aanwervingen 
  2. Bij doorgroeimogelijkheden
  3. Bij spanningen of conflicten 
  4. Bij teams om na te gaan of alle teamrollen in evenwicht zijn

 

Wens je met de assessment ook een coachingstraject op te starten, dan komen deze ook in aanmerking voor werkbaarheidscheques en kan je tot 60% subsidie terugvorderen van Vlaio. 

 

*Onze prijzen zijn exclusief btw. 
*Na de bestelling zal je binnen de 3 werkdagen gecontacteerd worden.