HR opleidingen met impact!

Alles valt of staat met de passie van werknemers. Thuis dragen we vanuit ons hart zorg voor elkaar. Geven we liefde, warmte, voedsel en de juiste aanpak om elkaar te laten bloeien. Wat zou het betekenen als we dit ook zouden doortrekken op de werkvloer? 

Open HR opleidingen

Personeelsdienst met positieve vibes

Impactvol Personeelsbeleid

Stralend Human Capital 

Incompany opleidingen

Simply Grow biedt je een unieke mogelijkheid om een incompany opleiding te volgen samen met jouw team. Dit aan de specifieke behoefte en verwachtingen van jouw organisatie. Op basis van jouw behoeften maken we een opleiding op maat.  Dit biedt medewerkers de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om veranderingsprocessen te sturen, om specifieke strategische vragen aan te pakken of om het managementstructuur uit te bouwen in je organisatie. 

Uniek Business Belevingstraject

Een unieke training naar stralend leiderschap. Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers? Waar vind je de sleutel tot meer geluk op het werk? Met onze jarenlange expertise nemen we je mee naar antwoorden en actieplannen voor een HR-beleid van de toekomst. Dit gebeurt op locatie, op een neutrale plaats. “Vergaderen” in een nieuwe omgeving kan leiden tot meer inspiratie en het tot stand komen van ideeën. We starten met een kick-off in Spanje. Daarna organiseren we een aantal opvolgsessies in kleine groepen doorheen het jaar. 

Download hier onze folder van HR opleidingen! Simply Grow beschikt over een WSE kwaliteitslabel als groeimentor en kan dus 60% in projectbedrag aanbieden tot €10 000.